Internet/New Media

K-Tech Ultra Pro a investit 5 mil. euro intr-o cladire de birouri

23 Nov, 19:13 • Redactia DailyBusiness
Retailerul de produse IT&C K-Tech Ultra Pro Computers a investit 5 mil. euro intr-o cladire de birouri de 3.540 de metri patrati, care va fi finalizata in luna ianuarie 2007, potrivit companiei imobiliare Regatta.
K-Tech Ultra Pro a investit 5 mil. euro intr-o cladire de birouri

Lucrarile de constructie a cladirii au demarat in luna februarie a acestui an. La final, aceasta va avea o structura pe inaltime de subsol, parter, patru etaje si un etaj mai retras. Proiectul este amplasat in zona Floreasca din Bucuresti.

„Investitia realizata pentru constructia acestui imobil de birouri a reprezentat pentru noi o oportunitate, care s-a dovedit a fi castigatoare in timp. In ultimii 2-3 ani, domeniul imobiliar a avut cele mai spectaculoase cresteri. In continuare vom dezvolta afacerea cu calculatoare, dar vom fi activi si in domeniul imobiliar, in prezent existand si alte proiecte”, a declarat Cristian Fughina, presedintele grupului Ultra PRO Computers.

Compania de consultanta si servicii imobiliare Regatta promoveaza acest proiect de birouri. Compania este prezenta pe piata de 13 ani si desfasoara o colaborare cu Real Estate Advisory Group Romania (REAG), care apartine de REAG Italia, divizie a American Appraisal Group.

K-Tech Ultra Pro estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de circa 76 mil. euro, in crestere cu 20% fata de anul trecut. Compania are o retea de peste 80 de magazine.