- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Panasonic lanseaza pe piata locala primul sistem home cinema 3D

12 Mar, 16:07 • Redactia DailyBusiness
Compania Panasonic va aduce pe piata din Romania, incepand cu luna aprilie, primele produse 3D: plasme si Blu-ray player-e 3D Full HD, au anuntat, vineri, reprezentantii societatii.
Panasonic lanseaza pe piata locala primul sistem home cinema 3D

Astfel, consumatorilor casnici vor putea viziona acasa filme sau chiar transmisiuni TV 3D la o calitate ce rivalizeaza cu cea din cinematografele 3D.

Panasonic comercializeaza in America, incepand de ieri (joi – n.r.), sisteme home cinema Full HD 3D, disponibile in exclusivitate in reteaua de magazine americane Best Buy.

Noile echipamente pot reda si continut 2D la calitate Full HD.

„Televizoarele au evoluat succesiv de la alb-negru la color si apoi la HD. Experienta 3D este insa ultima frontiera pe care Panasonic a cucerit-o”, spune Bob Perry, sevior vice president la Panasonic Consumer Electronics Company.

Pretul la care intreaga solutie 3D este comercializata in Statele Unite se ridica la circa 2.900 dolari. Sistemul home cinema este format dintr-o plasma cu diagonala de 50 inch, o pereche de ochelari Panasonic 3D si un player Panasonic Blu-ray 3D. Cumparatorii care doresc sa achizitioneze o pereche suplimentara de ochelari o pot face contra cost, in Statele Unite pretul acestora fiind de 149,95 dolari.

Componentele individuale ale sistemului home cinema vor fi comercializate si separat, potrivit companiei.

In ce priveste preturile de comercializare ale produselor in Romania, oficialii Panasonic spun ca vor fi asemanatoare celor din State si ca vor fluctua doar in functie de paritatea dolar-euro.