- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Seful Orange Romania paraseste compania \”din motive personale\”

31 Mar, 12:42 • Redactia DailyBusiness
Richard Moat, CEO al Orange Romania, a parasit compania dupa peste patru ani de activitate, din motive personale, interimatul companiei fiind asigurat de Thierry Millet, actualul director comercial al Orange Romania, conform companiei.
Seful Orange Romania paraseste compania \din motive personale\

Richard Moat a facut parte din echipa Orange timp de 17 ani. El a ocupat pozitii importante la nivel international si a jucat un rol deosebit in transformarea Orange intr-un business global. De la preluarea pozitiei de CEO al Orange Romania, in septembrie 2004, Moat a crescut veniturile companiei de la 624 milioane de euro la 1,31 miliarde de euro in 2008.

Thierry Millet a ocupat pozitia de director comercial al Orange Romania din luna octombrie a anului 2005 si a condus departamentele serviciul clienti, marketing si vanzari. Thierry Millet are o experienta de 20 de ani in cadrul grupului Orange-France Telecom si a ocupat mai multe pozitii de top la nivel international.

Informatia a aparut initial pe TMCTV.ro, fiind ulterior confirmata oficial de companie.

UPDATE 13:01 – Moat paraseste grupul France Telecom

„Richard Moat nu va mai lucra in cadrul grupului Orange-France Telecom. Dupa o serie de misiuni internationale in Europa si Asia, Richard se va intoarce in tara natala, Marea Britanie”, au declarat pentru DailyBusiness.ro oficiali ai Orange Romania.

Reprezentantii companiei nu au precizat cand va fi numit un director executiv permanent.

„Pana la anuntarea oficiala a deciziei finale, credem ca Thierry Millet va fi un CEO interimar excelent. Thierry are o experienta de peste 20 de ani in cadrul grupului si este cea mai potrivita persoana pentru acest rol”, au mai spus oficialii companiei telecom.

UPDATE 13:19 – Sarabanda schimbarilor la varf in telecom

In ultimii 3 ani, majoritatea operatorilor telecom au realizat schimbari la nivel de top management.

Astfel, la inceputul lui 2008, Stefanos Theocharopoulos l-a inlocuit Nikolaos Tsolas, ce s-a retras de la conducerea Cosmote Romania dupa doi ani de activitate, din motive personale.

Tot la inceputul lui 2008, Chris Bataillard a preluat conducerea Zapp Romania, inlocuindu-l din functie pe Piermario Di Pietro.

In cadrul UPC Romania, luna februarie 2008 a consemnat schimbarea de la conducerea compania a lui Richard Anderson cu Jack Mikaloff.

In februarie 2007, Yorgos Ioannidis l-a inlocuit la conducerea Romtelecom pe James Hubley.

Vodafone Romania este condusa din noiembrie 2005 de Liliana Solomon, care l-a inlocuit pe Ted Lattimore.