Internet/New Media

Vodafone a deschis al 7-lea magazin propriu in Bucuresti

24 Nov, 15:47 • Redactia DailyBusiness
Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania a lansat vineri al saptelea magazin propriu din Bucuresti, ajungand la un total de 58 de magazine in toata tara.
Vodafone a deschis al 7-lea magazin propriu in Bucuresti

„In saptamanile urmatoare, vom deschide cel putin alte doua magazine noi in capitala, pentru a raspunde cerintelor de comunicare intensa ale bucurestenilor”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Noul magazin Vodafone Romania din zona Lipscani ofera servicii atat pentru clientii individuali, cat si pentru cei din segmentul de afaceri.

Conform companiei, clientii au la dispozitie toate serviciile Vodafone, cum sunt Vodafone Mobile Connect 3G broadband, Vodafone Smart Modem 3G broadband, Vodafone live! 3G, Vodafone Blackberry, precum si ofertele promotionale Vodafone, insotite de o gama extinsa de telefoane la preturi promotionale.

In noul magazin, clientii pot cumpara noua solutia de conectare la internet 3G broadband, Vodafone Smart Modem. Vodafone Smart Modem 3G Broadband este un produs care furnizeaza acces la Internet pentru utilizatorii individuali de PC sau de laptop, la o viteza de pana la 1.4 Mbps, de 4 ori mai mare decat cea oferita de 3G.

Vodafone Romania, o divizie a grupului britanic Vodafone, inregistra 7,1 milioane de clienti la finalul lunii septembrie. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari. Vodafone ofera in prezent servicii catre 191,6 milioane de clienti din intreaga lume.