Internet/New Media

Vodafone a mai deschis 6 magazine

12 Oct, 16:31 • Redactia DailyBusiness
Operatorul de telefonie mobila Vodafone a anuntat astazi deschiderea a 6 noi magazine proprii, numarul total al magazinelor ajungand la 51. Cele 6 magazine sunt situate in Ploiesti, Campina, Alexandria, Oradea, Targu-Jiu si Slobozia.
Vodafone a mai deschis 6 magazine

Aceasta initiativa face parte din politica de extindere a canalelor de distributie ale companiei, conform oficialilor Vodafone.

Cele 6 noi magazine se aliniaza unui nou concept de interactiune cu clientul, oferindu-i acestuia posibilitatea de a testa direct telefoanele puse in vanzare, serviciile oferite de Vodafone, precum si accesul gratuit la consultanta si auto-asistenta, conform Lilianei Solomon, director executiv (CEO) al Vodafone Romania.

De la inceputul anului, Vodafone a deschis 25 de magazine proprii. Principalul concurent, Orange Romania, opereaza in prezent peste 60 de magazine proprii.

Vodafone Romania este una dintre cele mai importante companii de pe piata telefoniei mobile. Anul trecut, a inregistrat venituri de 950 de milioane de dolari si o rata a profitului de peste 50%. Principalul concurent al companiei este Orange Romania, care a obtinut venituri de peste 1 miliard de dolari anul trecut, la o rata a profitului de 50%.