Internet/New Media

Vodafone intra pe piata Internetului broadband in Marea Britanie

08 Jan, 16:51 • Redactia DailyBusiness
Vodafone este cel mai recent grup de telefonie mobila care intra pe piata internetului de mare viteza din Marea Britanie, conform BBC.
Vodafone intra pe piata Internetului broadband in Marea Britanie

Pachetul Vodafone At Home ofera clientilor, pentru 37 de euro, conectare nelimitata cu viteza de pana la 8 Mbps si convorbiri incluse catre retelele de telefonie fixa.

Si alte companii printre care si Orange ofera deja clientilor pachete continand servicii de conectare rapida.

Carphone Warehouse si BskyB sunt alte doua comapanii de telefonie mobila care au patruns recent pe piata internetului cu conectare rapida din Marea Britanie.

Conexiunea la Internet prin retelele de telefonie mobila acopera la ora actuala 69% din totalul conexiunilor la internet in Marea Britanie.

Analistii estimeaza ca in primele 6 luni ale lui 2007 vor fi 2,5 milioane de noi clienti ale acestor servicii.

Spre deosebire de multi dintre rivali,Vodafone va inchiria accesul la internet de la British Telecom si nu-si va construi propria retea de conectare rapida.

Din februarie in Marea Britanie isi va face aparitia un set de legi ce va permite clientilor sa-si schimbe cu usurinta furnizorul de asemenea servicii. Firmele ce vor incalca aceste legi vor putea primi o amenda de maximum 10% din veniturile firmei.