Internet/New Media

Vodafone lanseaza terminalul Modu in Bucuresti, la preturi intre 59 si 129 euro

12 Feb, 12:41 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Vodafone Romania a anuntat preturile pentru telefonul-concept Modu, lansat astazi pe piata. Acestea pornesc de la 59 euro, in functie de abonamentul ales, "la liber" telefonul putand fi achizitionat cu 129 euro.
Vodafone lanseaza terminalul Modu in Bucuresti, la preturi intre 59 si 129 euro

Cel mai usor telefon din lume intra in portofoliul Vodafone Romania initial in Bucuresti, fiind disponibil la preturi incepand de la 59 euro (TVA inclus), pentru abonamentul Vodafone Complet 1500, incheiat pe 2 ani.

Terminalul are, in versiunea standard, pe langa functionalitatile unui telefon mobil, si pe cele ale unui music player, ajutat de memoria interna standard de 2GB. In functie de „jacheta” care imbraca telefonul, dispozitivul capata diferite caracteristici, conceptul modular punand accentul pe nevoile de moment ale utilizatorului.

In magazinele Vodafone Romania, telefonul Modu va fi oferit, initial, cu urmatoarele „jachete”:

Modu Xpress Jacket este un accesoriu care adauga o tastatura completa alfanumerica telefonului. Jacheta este oferita gratuit, promotional, primilor 1.000 de clienti.

Modu Night Jacket, disponibil pentru 64 de euro (TVA inclus), transforma telefonul Modu intr-un dispozitiv dotat cu o camera de 3,2 Mp si flash incorporat. Jacket-ul dispune si de o serie de led-uri, care il fac usor vizibil in momentele in care soneria nu poate fi auzita.

Modu Mini Jacket, accesoriu disponbil la un pret de 34 euro (TVA inclus), ofera trei variante de culoare si adauga tastatura alfanumerica.

Modu Sport Jacket, un accesoriu de 54 euro (TVA inclus), se adreseaza celor ce au un stil de viata activ. Acesta vine echipat cu o banda elastica ce il face usor atasabil la nivelul bratului. Dispune de functii avansate de masurat caloriile arse, distanta parcursa si viteza medie, precum si un „numarator de pasi” (pedometer). Acest jacket este adecvat pentru momentele petrecute pe terenul de sport sau in sala de forta.

Principalii concurenti ai Vodafone Romania sunt Orange Romania, Cosmote, RCS&RDS, Romtelecom sau UPC Romania.