- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone lanseaza un serviciu care ofera acces simultan la Internet pentru 5 utilizatori

24 Aug, 12:12 • Redactia DailyBusiness
Vodafone Romania lanseaza Vodafone Mobile Broadband Hotspot, dedicat mai ales firmelor mici, care ofera conectivitate simultana la Internet mobil unui numar de pana la cinci utilizatori, la viteze de pana la 7,2 Mbps, a anuntat compania.
Vodafone lanseaza un serviciu care ofera acces simultan la Internet pentru 5 utilizatori

„Odata cu activarea solutiei Vodafone Mobile Broadband Hotspot, se creeaza instantaneu o zona wireless la care se poate conecta orice dispozitiv mobil, incluzand laptop-uri, PDA-uri, smartphone-uri, etc., ce incorporeaza tehnologia WiFi”, se specifica in comunicat.

Noul dispozitiv de conectare portabil este echipat cu GPS si baterie proprie pentru autonomie si mobilitate, precum si slot pentru micro-card de memorie (Micro SD Card), cu o capacitate de pina la 16 GB, permitand tuturor utilizatorilor conectati accesul la fisierele stocate.

Noul dispozitiv de conectare mobila este disponibil impreuna cu abonamentele de date mobile Unlimited Mobile Internet, intre 9 si 19 euro, fara TVA. Dispozitivul va costa, in functie de abonamentul ales pe doi ani, intre 0 euro si 119 euro.

Vodafone ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile de date mobile 3G broadband, potrivit companiei, disponibile in prezent in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50% din populatia tarii.

Vodafone Romania a raportat un venit in scadere cu 17,3% in primul trimestru fiscal incheiat la 30 iunie, fata de perioada similara a anului trecut, si o scadere trimestriala a numarului de clienti cu 0,6%, ajungand la 9,53 milioane de clienti.

Principalii concurenti ai Vodafone sunt Orange si Cosmote. Cel din urma a anuntat recent achizitia operatorului Telemobil, detinatorul brandului Zapp in Romania.