- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Vodafone Romania lanseaza Sony Ericsson Xperia X1, pentru clientii business

28 Jan, 15:01 • Redactia DailyBusiness
Operatorul telecom Vodafone Romania va lansa pe piata telefonul de business Sony Ericsson Xperia X1, cu touch screen si tastatura QWERTY, acesta fiind primul model Sony Ericsson ce ruleaza pe sistemul de operare Windows Mobile 6.1 Professional.
Vodafone Romania lanseaza Sony Ericsson Xperia X1, pentru clientii business

Terminalul va fi introdus in oferta de operator pe 30 ianuarie, preturile de achizitie urmand a fi anuntate in viitorul apropiat. Terminalul se afla deja in stocurile mai multor retaileri autohtoni, la preturi cuprinse intre 2.400 si 3.000 lei.

Xperia X1 permite acces la e-mail, vizualizarea de documente in format PowerPoint, Microsoft Excel si Microsoft Word. Modelul are si GPS incorporat.

Ecranul, tactil, are o rezolutie de 800×840 pixeli si are diagonala de 3 inci. Telefonul de business are memorie interna de 400 MB plus slot pentru cardul de memorie micro SD si o camera foto de 3,2 MP cu autofocus. La aceasta se adauga o camera secundara pentru apeluri video.

Noul model de la Sony Ericsson permite utilizatorilor sa-si personalizeze telefonul, prin intermediul unei interfete cu 9 panouri, care pot fi modificate in functie de preferintele fiecaruia. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a accesa rapid aplicatiile cel mai des folosite, direct de pe primul ecran.