Bodo de la Proconsul, Bogdan Marin pe numele său adevărat, este de câțiva ani patron de restaurant. Localul său este unul destul de apreciat de clienții care i-au trecut pragul.
În meniul de la restaurantul lui Bodo se găsesc tot felul de preparate din carne, salate, aperitive calde și reci, dar și ciorbe. De asemenea, clienții pot comanda fructe de mare, platouri și garnituri.
Un burger de 350 de grame cu brânză gouda carne de vită sau porc, pita, tzatziki și cartofi prăjiți, costă 45 de lei. De asemenea, cei care adoră souvlaki pot opta în această perioadă pentru cel din carne de miel. Acesta are 250 de grame și conține două frigărui, pita, tzatziki, tirokafteri și cartofi prăjiți. Toate acestea costă 59 de lei. Un souvlaki de pui costă 45 de lei, iar cel de porc are prețul de 49 de lei, scrie romaniatv.net.
De asemenea, o porție de 350 de grame de vrăbioară de miel la tigaie costă 74 de lei, iar o porție de 400 de grame de mușchiuleț de berbecuț la grătar costă 119 lei.
Iată ce garnituri se găsesc în meniu: saramură, cartofi prăjiți, cartofi natur, piure de cartofi, orez, Skordalia (piure de cartofi cu usturoi), borccoli, ciuperci, legume la grătar, lipie, mămăligă sau pâine cu ulei de măsline la grătar.
Citește și Trei adolescenți au inventat un frigider revoluționar. Funcționează fără curent electric!
La restaurantul lui Dani Oțil, un mic dejun costă destul de mult. Spre exemplu, prețul pentru o porție de ouă ochiuri, cu cartofi prăjiți i-a șocat pe mulți. Pofticioșii trebuie să scoată din buzunar 40 de lei pentru un preparat banal, dar pregătit cu multă grijă și bun gust.
La restaurantul lui Mircea Dinesc, un vlogger a plătit pentru ciorba de pui a la grec 34 de lei, 9 lei pentru cartofii cu rozmarin, 65 de lei pentru copanul de rață, 38 de lei pentru chiftelele marinate, 8 lei chiflele de casă și 17 lei sucul de portocale.
De asemenea, cei care vor să guste doi mici de la restaurantul celebrului Luis Stan, cunoscut de pe TikTok, plătest 15 lei. O porție de cârnați de porc de 100 de grame, costă 19 lei, piept de pui la grătar costă 19 lei, o porție de cotlete de berbecuț costă 22,50 lei. În ce privește platourile, acestea costă: 171 lei un Platou Haiducesc, 139 de lei Platoul Gurmandului, meniu scăricică de porc costă 55 de lei.
Citește și Se dau bani de la stat. Cine sunt românii care primesc 200 de euro direct pe carduri