Lifestyle

Concertul AC/DC de duminica afecteaza traficul din centrul Capitalei. Vezi lista restrictiilor

12 May, 17:25 • Redactia DailyBusiness
Brigada de Politie Rutiera a Capitalei instituie, incepand de miercuri, restrictii de circulatie in zona Pietei Constitutiei, pe bulevardele Natiunile Unite, Libertatii si Unirii, in conditiile in care vor avea loc pregatiri pentru concertul de duminica al formatiei AC/DC.
Concertul AC/DC de duminica afecteaza traficul din centrul Capitalei. Vezi lista restrictiilor

Astfel, vor exista restrictii rutiere pe banda a patra de circulatie a bretelelor din perimetrul Pietei Constitutiei, incepand de miercuri, de la ora 5.00 si pana marti, 18 mai, la ora 6.00, scrie Mediafax.

Banda intai de circulatie, pe bulevardul Libertatii, intre bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie (sensul dinspre bulevardul Natiunile Unite catre Calea 13 Septembrie ) va fi blocata de joi noapte, de la ora 00.00 si pana duminica, la ora 8.00 si de luni, ora 6.00 si pana marti, ora 6.00.

De duminica, de la ora 8.00 si pana marti, la ora 6.00, traficul va fi restrictionat pe ambele sensuri pe bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si bulevardul Natiunile Unite.

In plus, pe bulevardul Unirii (ambele sensuri), intre Piata Regina Maria si bulevardul Libertatii, circulatia va fi restrictionata de sambata de la ora 8.00 si pana marti, la ora 6.00.

Duminica, in ziua desfasurarii concertului AC/DC, intre orele 14.00 si 00.00 traficul va fi restrictionat pe Calea 13 Septembrie, intre bulevardul Libertatii si Piata Arsenalului, bulevardul Libertatii intre Piata George Cosbuc si Splaiul Independentei si pe bulevardul Natiunile Unite intre strada B.P. Hasdeu si Piata Natiunile Unite.

Concertul formatiei AC/DC este programat duminica, 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00.