- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Peste 20.000 de lire sterline un an de liceu in Marea Britanie

07 Oct, 09:30 • Redactia DailyBusiness
Aproape 30 de universitati din Europa si America vor prezenta, la sfarsitul saptamanii, la Targul World Education, mai multe oferte de studiu in scolile din respectivele state, taxele pentru un an de pregatire osciland de la 50.000 de franci in Elvetia, la 25.000 de lire in Marea Britanie, scrie Mediafax.
Peste 20.000 de lire sterline un an de liceu in Marea Britanie

Licee din Marea Britanie si Elvetia isi prezinta oferta de studii pentru elevii romani, la Targul World Education, Ballerbys College, Davis, Laing & Dick College, Brookenhouse College, d’Overbroeck’s College si TAIS The American School din Elvetia si-au trimis directorii pentru a le explica elevilor si parintilor din Romania cum se face admiterea sau ce facilitati li se ofera daca vor studia in liceele din tarile respective.

Taxele includ instruirea, cazarea, masa si anumite activitati extrascolare si pot varia intre 20.000 de lire si 25000 lire pe an. In schimb, in Elvetia, admiterea depinde de varsta elevului, studiile anterioare, gradul de cunoastere a limbii si planurile sale de viitor.