- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ce înseamnă o casă de pariuri cu licență la ONJN

11 Oct, 12:08 • Stefan Simion
Dacă ai căutat cel puțin o dată recomandări de case de pariuri, cel mai probabil că ai întâlnit și recomandarea de a alege o casă de pariuri cu licență la ONJN.
Ce înseamnă o casă de pariuri cu licență la ONJN

Totuși, în cazul în care experiența în acest domeniu îți lipsește, te întrebi ce este, de fapt, o agenție licențiată.

Nu mai trebuie să îți ridici semne de întrebare, deoarece am decis să îți oferim noi toate informațiile pe care trebuie să le cunoști pe acest subiect, în rândurile imediat următoare!

Prin urmare, dacă ești curios să afli ce înseamnă o casă de pariuri cu licență la ONJN, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Ce sunt agențiile licențiate?

Înainte de toate, să stabilim ce este o casă de pariuri cu licență la ONJN, deoarece acesta reprezintă probabil motivul principal pentru care ai ajuns să citești articolul nostru.

Află că o casă de pariuri cu licență la ONJN este un operator care funcționează legal în România.

ONJN este instituția responsabilă de gestionarea domeniului jocurilor de noroc din România.

Prin urmare, această instituție oferă, sau nu, licențele de funcționare de care operatorii au nevoie pentru a activa legal în România.

Cum poate fi obținută licența?

Este o altă întrebare pe care mulți dintre pariori o au: cum poate o casă de pariuri să obțină licență de la ONJN?

Sunt multe lucruri de discutat pe acest subiect, însă vom încerca să ne rezumăm cât se poate de mult, astfel încât fiecare cititor să înțeleagă modul în care sunt acordate licențele de funcționare de la ONJN.

Instituția cunoscută ca ONJN impune o serie foarte precisă de cerințe pe care fiecare operator trebuie să le respecte astfel încât să poată obține licența.

Toate aceste cerințe au fost concepute pentru a oferi jucătorilor români condiții cât mai bune de joc precum și pentru ca statul român să poată avea de câștigat de pe urma activității acestui operator prin colectarea de taxe și impozite.

Nu toți operatorii de pariuri au obținut licență de la ONJN, așa că există suficient de multe site-uri de pariuri interzise în România.

Acestea nu pot fi accesate de pe teritoriul țării noastre, fiind blocate. Cel mai probabil că ai dat și tu peste astfel de site-uri de-a lungul timpului, nu-i așa?

Avantajele agențiilor licențiate

În cazul în care te întrebi de ce este important să alegi o casă de pariuri cu licență la ONJN, află că există o mulțime de motive!

Îți vom prezenta și noi câteva dintre cele mai importante avantaje. Toate argumentele pe care ți le vom oferi te vor convinge, cel mai probabil, că merită să alegi o agenție licențiată. Iată care sunt aceste motive:

1. Nu vei întâmpina neplăceri

Așa cum precizam în rândurile anterioare, fiecare operator este obligat să respecte o serie de cerințe impuse pentru ca jucătorii care aleg să parieze la el să beneficieze de o experiență lipsită de neplăceri.

Cum probabil nici o persoană nu își dorește să aibă parte de momente neplăcute, trebuie să alegi și tu să pariezi la o astfel de casă de pariuri. Dacă vei face asta, atunci cel mai probabil că activitatea ta de pariere nu va fi afectată de nimic, ci te vei putea bucura pe deplin de ea.

2. Suport de specialitate

Să ne imaginăm totuși că nu ai beneficiat de avantajul prezentat mai sus, așa că un moment delicat ți-a stricat toată activitatea de pariere.

Poate că un pariu a fost marcat ca necâștigător pe nedrept, o plată întârzie să ajungă în contul tău sau cotele au suferit modificări chiar dacă ai plasat deja biletul. Toate acestea sunt evenimente de nedorit, dar totuși sunt scenarii care se pot produce.

În astfel de situații, poți beneficia de suport de specialitate de la ONJN atât timp cât alegi o agenție licențiată. Poți face oricând o plângere, iar astfel se va face dreptate în cel mai scurt timp posibil, ceea ce sigur îți va oferi o foarte mare satisfacție.

3. Plăți în RON

O altă regulă pe care fiecare casă de pariuri trebuie să o respecte dacă își propune să activeze în România este posibilitatea de a efectua plăți în moneda noastră națională.

Altfel spus, fiecare parior va putea efectua atât depuneri cât și retrageri în RON, ceea ce înseamnă că plățile sunt mai ușor de realizat, fiind o monedă cu care cu toții suntem obișnuiți.

4. Platformă în limba română

Fiecare casă de pariuri trebuie să ofere o platformă în limba română, astfel încât utilizatorii români să poată folosi site-ul de pariuri fără dificultăți.

Poate că acesta pare un detaliu mai puțin relevant, însă nu este deloc așa. Gândește-te cum ar fi dacă întregul site al casei de pariuri ar fi doar în limba engleză?

Ți-ar fi la fel de ușor să îl folosești? Probabil că nu.

5. Oferte și promoții atractive

În final, mai trebuie să ai în vedere faptul că majoritatea operatorilor licențiați sunt case de pariuri cu bonus la înregistrare precum și cu o politică de promoții foarte atractivă.

Prin urmare, vei avea foarte mult de câștigat dacă vei alege un astfel de operator.

Îți dorești și tu să beneficiezi adesea de bonusuri care să îți ofere posibilitatea de a paria fără o miză anume, nu-i așa? Acesta este un motiv important pentru a alege o casă de pariuri cu licență la ONJN, deoarece astfel vei avea parte de promoțiile dorite.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele pentru a alege o casă de pariuri licențiată la ONJN. De asemenea, sperăm că materialul nostru ți-a fost de ajutor pentru a afla ce înseamnă o casă de pariuri cu licență la ONJN.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult