- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

02 Sep, 09:30 • Redactia DailyBusiness
Cititorii au decis: iata articolele care au captat cel mai mare interes in saptamana 26 august 2012 - 02 septembrie 2012
Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

Batalia de 1 miliard de euro. Vindem Portul Constanta ca sa intram in Schengen?

Pulicat in 29 august 2012, 2190 afisari
Romania va afla luna viitoare verdictul in privinta intrarii in Spatiul Schengen. Dincolo de “fumigenele” lansate de olandezi, ce acuza coruptia si problemele de la frontiera, adevarata miza pentru obtinerea vizei o constituie, potrivit unor experti, privatizarea CN Administratia Porturilor Maritime Constanta, o afacere evaluata, neoficial, la 1 miliard de euro.

Cine controleaza Planeta: Top 10 cei mai puternici decidenti din lume
Pulicat in 30 august 2012, 1943 afisari
Nimic din ce se intampla in economia mondiala nu este la intamplare, la jocul hazardului, totul este programat, gandit pentru a inlesni controlul planetei. O teorie a conspiratiei care tinde sa se transforme in realitate. Un studiu realizat de un grup de experti din Elvetia arata ca lumea este controlata de un grup restrans de mari corporatii, care au ajuns „sa taie si sa spanzure” dupa bunul lor plac.

Tranzactie record: Cocor a vandut un spatiu cu peste 20.000 euro pe metru patrat
Pulicat in 27 august 2012, 1054 afisari
Cocor SA, compania care detine centrul comercial cu acelasi nume din centrul Capitalei, a vandut in luna august un spatiu comercial de 196 metri patrati situat pe Bulevardul Unirii, la valoarea de 3.988.322 euro, ceea ce inseamna 20.348 euro pe metru patrat.

“Puzzle”-ul Dacia, descifrat. Asa va arata noul Logan II (Galerie Foto)
Pulicat in 26 august 2012, 977 afisari
Noul model Logan, ce va fi lansat la sfarsitul lunii viitoare la Salonul Auto de la Paris (29 septembrie – 14 octombrie), a fost deconspirat. Fotografiile publicate de un site rusesc vin sa confirme imaginile spion surprinse de francezi cu modelul in teste. Dacia Logan II, „Solenza” sau „Scala”, cum mai este cunoscuta, va fi cea mai luxoasa masina creata vreodata la uzina din Romania.

Imobiliare de Bucuresti: Fenomene inexplicabile sau piata „geniala”?
Pulicat in 28 august 2012, 891 afisari
Bucurestiul ne-a obisnuit in ultimii ani cu tranzactii imobiliare cel putin surprinzatoare, care se explica, intr-o anumita masura. Dar sunt unele „fenomene” stridente totusi in peisaj, oricat de mult ne-ar placea sa credem ca piata de aici se compara cu cea occidentala.