- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

12 May, 09:30 • Redactia DailyBusiness
Cititorii au decis: iata articolele care au captat cel mai mare interes in saptamana 05 mai 2013 - 12 mai 2013
Cele mai citite articole ale saptamanii pe DailyBusiness.ro

Prima autostrada privata din Romania. Cat vom plati pentru a circula mai repede

Pulicat in 09 mai 2013, 1124 afisari
Autoritatile romane sunt pe cale sa marcheze o premiera in sectorul infrastructurii. 5 consortii straine au depus oferte pentru a construi, pe banii lor, prima autostrada privata din Romania, ce va lega Pitestiul de Craiova. Premierul Victor Ponta a declarat miercuri ca, dupa depunerea ofertelor, va incepe „un dialog competitiv” cu constructorii, urmand sa fie aleasa cea mai buna oferta.

Aeroportul monopolurilor: Orange, „dictator” pe piata taxi-urilor de la Otopeni?
Pulicat in 07 mai 2013, 987 afisari
Taximetristii bucuresteni acuza compania Orange Romania de monopol in cadrul Aeroportului Otopeni. Ei spun ca prin aplicatia de comandat taxi, sustinuta de operatorul telecom, li se fura clienti.

Cine pe cine duce-n spinare? Germania, datorie de 140 de ori mai mare decat Cipru
Pulicat in 07 mai 2013, 885 afisari
Stiti teoria cu „Germania cea harnica si productiva, nevoita sa sustina si tarile mai lenese, inglodate in datorii”? Aceasta „locomotiva a Uniunii Europene” are o datorie publica de peste 100 de ori mai mare decat Cipru, micul stat unde finantatorii mondiali vor sa impoziteze drastic depozitele bancare, ca masura anti-criza.

Saracia ne salveaza? Cum am putea iesi din criza mai repede decat restul Europei
Pulicat in 08 mai 2013, 800 afisari
Romania ar putea fi unul dintre castigatorii perioadei post-recesiune, si asta pentru ca, in mod paradoxal, saracia ar putea atrage ca un magnet investitiile la noi in tara. Analistii economici estimeaza ca primele semne de revenire se vor simti cu adevarat din 2014.

Teoria Invaziei: Ce ascunde campania mediatica anti-romani din Marea Britanie
Pulicat in 10 mai 2013, 787 afisari
Presa britanica a declansat un atac mediatic fara precedent la adresa romanilor si bulgarilor, in conditiile in care din 2014 se vor deschide pentru acestia granitele pe piata muncii din Regat. Ce se afla in spatele acestui scandal media si de ce se tem atat britanicii de romani?