- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Diana Gutu este noul PR manager al agentiei de publicitate Lionhouse

30 Sep, 17:26 • Redactia DailyBusiness
Diana Gutu a preluat din septembrie postul de PR manager in cadrul agentiei de publicitate Lionhouse, dupa ce anterior a coordonat departamentul de comunicare al grupului Riff Holding International.
Diana Gutu este noul PR manager al agentiei de publicitate Lionhouse

Diana Gutu a lucrat in cadrul Riff Holding International timp de aproape 2 ani. Are o experienta de 6 ani in presa scrisa, fiind absolventa a Facultatii de Jurnalism.

Lionhouse este specializata pe oferirea de servicii de marketing si PR destinate caselor de avocatura si societatilor de consulanta pentru afaceri.

Agentia utilizeaza doua instrumente de comunicare proprii: Revista Romana de Consultanta si emisiunea „Legile Afacerilor”, pe care o realizeaza in parteneriat cu The Money Channel.

Printre clienti Lionhouse se numara importante case de avocatura Wolf Theiss, Danescu Danescu si Asociatii, NNDKP, dar si lideri ai pietei de consultanta Ernst & Young si PricewaterhouseCoopers.

Revista Romana de Consultanta este un anuar dedicat societatilor de avocatura si consultanta pentru afaceri. Editia din acest an va fi lansata la inceputul lunii noiembrie, cuprinzand peste 100 de firme de profil.

„Legile Afacerilor” este o emisiune saptamanala de analiza a tendintelor din piata avocaturii si a proiectelor si tranzactiilor importante, consiliate de avocati. Emisiunea este moderata de Andrei Cristea si se difuzeaza in direct, in fiecare joi, de la ora 18.00.