- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Echipa Scala JWT s-a extins cu 5 membri noi

15 Apr, 09:55 • Redactia DailyBusiness
Petra Hoyos, CEO Scala JWT a reorganizat agentia prin consolidarea si extinderea echipei cu noi membri: Demetra Garbasevschi, Head of Business Development, Felicia Stoica, Copywriter, Adrian Isaia, Art Director, Vlad Macarie, Art Director si Mona Petre, Senior Graphic Designer.
Echipa Scala JWT s-a extins cu 5 membri noi

Demetra Garbasevschi, noul Head of Business Development Scala JWT, activeaza de 9 ani in publicitate si s-a format ca profesionist la McCann Erickson, unde a lucrat cu clienti din industrii si categorii diverse: Kandia-Excelent, LaDorna, Orkla Foods, Carrefour, L’Oreal, GM si altii.

Inainte de a se alatura echipei Scala JWT, Demetra Garbasevschi a coordonat contul Vodafone, aflat in portofoliul agentiei McCann Erickson. Anul trecut, ea a absolvit Chartered Institute of Marketing la Cambridge Marketing Colleges.

Cele mai recente achizitii ale echipei de creatie de la Scala JWT sunt Vlad Macarie, Art Director, Adrian Isaia, Art Director si Felicia Stoica, Copywriter.

Cu lucrari recent incluse in „Lurzer’s Archive”, Vlad Macarie activeaza de peste 5 ani ca Art Director in domeniul publicitatii si a lucrat pentru branduri precum Cosmote, Romtelecom, Energy Holding, Real, Pantene, Dove, Vincon Vrancea, Blend-a-med si Red Bull.

Felicia Stoica, Copywriter si Adrian Isaia, Art Director au venit in echipa, lucrand anterior pentru branduri ca Real, Vincon Vrancea, Politia Capitalei, Unicef, Intersnack (Pom-Bar), Liberis Romania (GQ), Mapei, Meda Prod, ErcPress (Cartea de acasa), Assante Style, Dole.

Scala JWT anunta, de altfel, si revenirea in echipa agentiei a Monei Petre, Senior Graphic Designer, care a sosit recent de la Londra. Absolventa a Universitatii de Arta, Mona Petre are o experienta de aproape zece ani in domeniul publicitar, timp in care a raspuns unor colaborari pentru marci precum: Vodafone, Nestle, Petrom, Schwartzkopf, Salem, Wiskas, Kraft, Ringier, GotechSportwear, SKIN etc.

Scala JWT si-a inceput activitatea in 1996 si este parte a retelei globale JWT, cea mai mare agentie de publicitate din Statele Unite si cea de-a treia ca dimensiune in intreaga lume.

In prezent, Scala JWT dezvolta proiecte de comunicare pentru clienti precum: Vodafone, Bayer, Johnson &Johnson, Kraft Foods, Mazda, Nestle, Nokia si altii.