Media & Advertising

Neoset: cate o campanie de comunicare pe luna

09 Mar, 15:07 • Redactia DailyBusiness
In fiecare luna din acest an, producatorul de mobilier Neoset va lansa cate o oferta speciala (promotii, lansari de produse, reduceri de pret si altele asemanatoare), fiecare dintre acestea urmand sa fie promovata printr-o campanie de publicitate.
Neoset: cate o campanie de comunicare pe luna

Cea mai recenta campanie de comunicare pentru Neoset va dura pe tot parcursul lunii martie si este realizata in intregime de catre agentia Violet Advertising, care se va ocupa si de restul campaniilor din acest an.

Mesajul campaniei va fi distribuit in presa, Internet, radio, outdoor si prin promovare la locul de vanzare, sub forma sloganului „Te rasfatam cu reduceri toata luna martie”.

Campania din martie se adreseaza in primul rand femeilor si a avut in vedere in special zilele de 1 si 8 martie, in care au fost oferite cadouri. Mesajul campaniei se concentreaza pe oferirea de reduceri de pana la 20% pentru paturile duble, pentru comode si, respectiv, dulapuri.

Agentia Violet a realizat in intregime campania, atat partea de creatie, cat si strategia media. Conform oficialilor Violet, agentia colaboreaza cu Neoset de peste doi ani.

Echipa care a realizat campania este formata din Monica Coman, marketing manager, si Alexandra Matei, junior product manager din partea Neoset, si Dragos Cazan, director creatie, Irina Baza, copywriter, Liviu Drangu, art director, si Dan Cretu, account director, din partea Neoset.

Oficialii Neoset nu au precizat costul campaniei.

Neoset Romania este parte a Neoset Athena, producator si distribuitor international de mobilier. Prezenta pe piata romaneasca din 1991, compania functioneaza in sistem de franciza si detine 4 magazine in Bucuresti si peste 15 spatii de retail in restul tarii.