- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Rogalski Grigoriu a castigat PR-ul Radiusmed pe cel putin 1 an

06 Apr, 14:15 • Redactia DailyBusiness
Agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu gestioneaza, incepand din aprilie, comunicarea Radiusmed, distribuitor autorizat de solutii, servicii si tehnologii medicale marca Philips, au anuntat oficialii Rogalski Grigoriu.
Rogalski Grigoriu a castigat PR-ul Radiusmed pe cel putin 1 an

Agentia a semnat contractul cu Radiusmed pe un an, cu posibilitate de renegociere in 2010, au declarat pentru DailyBusiness reprezentantii agentiei.

Acestia nu au indicat valoarea contului pe care il vor gestiona, motivand ca aceasta este confidentiala.

Radiusmed distribuie de peste 10 ani pe piata medicala romaneasca echipamente si solutii avansate pentru radiologie si imagistica, stomatologie, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, infrastructura medicala, chirurgie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect ce asigura proiectare, instalarea, mentinerea si intretinerea optima a acestora.

Rogalski Grigoriu Public Relations este o agentie specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor. Creata ca o initiativa antreprenoriala a 5 parteneri – Dragos Grigoriu, Vlad Grigoriu, Eliza Rogalski, Simona Dan si Florina Varzariu, echipa Rogalski Grigoriu are experienta a 10 ani de specializare in domeniul PR-ului.

Portofoliul de clienti ai agentiei include organizatii ca Agricola Bacau, Atlas Corporation, Audi, Banca Romaneasca, Baneasa Investments, BDG, Boom, Carlsrom Beverage, Cetelem, Deloitte Romania, Franke Romania, GfK Romania, Kiwi Finance, New Kopel Sixt, Ocif Group, Petrom, Roche Romania, Sony Ericsson Romania, Tassullo sau Tuborg Romania.