- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

The Printed Blog, primul blog tiparit, va aparea in America

26 Jan, 13:53 • Redactia DailyBusiness
The Printed Blog (blogul tiparit - n.r), un serviciu nou, care va fi lansat in America, isi propune sa mearga impotriva curentului actual, in care publicatii din presa tiparita dispar pentru a trece pe varianta online.
The Printed Blog, primul blog tiparit, va aparea in America

Blogul va edita continut online pe print si il va distribui, informeaza presa internationala.

Publicatia, distribuita gratuit, isi va atrage veniturile din reclame, iar continutul va fi specializat pe diferite zone ale SUA si pe orase mari. Astfel, orasul in care va fi lansat initial, Chicago, ar putea avea 50 de variante ale The Printed Blog pentru aceeasi editie, distribuite pe zone ale orasului in functie de continut.

Joshua Karp, proprietarul afacerii, a reusit sa diminueze costurile tiparirii datorita felului in care opereaza. Continutul este produs de catre blogurile online. Astfel, au fost incheiate contracte cu bloggeri care au permis tiparirea continutului scris de ei contra unei parti din venit.

Cititorii vor putea intra pe site-ul publicatiei pentru a vota blogurile al caror continut doresc sa il citeasca in format tiparit.

The Printed Blog va fi editat pe 4 pagini de format 11 x 17 inch fiecare.

Primul numar va fi lansat saptamana viitoare si 300 de bloguri s-au inscris deja pentru a-si da continutul spre tiparire. Acesta va fi saptamanal, dar proprietarul are de gand sa il transforme in cotidian.