- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Biro-Media Trading estimeaza o crestere de 50% a afacerilor, in 2008

07 Apr, 14:10 • sergiu.mircea
Distribuitorul de birotica Biro-Media Trading a anuntat o cifra de afaceri de 4,9 mil. euro pentru 2007, estimand o crestere cu 50% a afacerilor pentru 2008, pana la circa 7,3 mil. euro.
Biro-Media Trading estimeaza o crestere de 50% a afacerilor, in 2008

20% din cifra de afaceri a companiei a provenit din vanzarile facute de magazinul online, a spus Dan Popa, director marketing si vanzari, pentru DailyBusiness.

Compania a creat in 2005 magazinul sau online pentru birotica si papetarie DepozitulDePapetarie.ro. Politica magazinului online este de a efectua livrarile in 90 de minute in Bucuresti si 24 de ore pentru orice alta zona a tarii, stocurile fiind gestionate astfel incat sa poata permite onorarea comenzilor facute online, au spus oficialii companiei.

Compania va lansa si un blog pe care clientii isi pot exprima parerea legata de produsele magazinului online.

Biro Media Trading a fost fondata in 1998, fiind un distribuitor clasic de birotica si papetarie.

Printre cei mai importanti clienti ai Biro-Media Trading se numara nume precum Metro, Arabesque, Universitatea Romano – Americana, ASE, ANL, Politia Capitalei si multi altii.

Concurenti ai firmei Biro Media Trading sunt Dacris cu magazinul online papetarie.net, Bural International, Noua Generatie Papetarie si Birotica, magazinul online birotica online.ro.