- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Google disponibilizeaza 200 de angajati din vanzari si marketing

27 Mar, 11:28 • Redactia DailyBusiness
Google va disponibiliza circa 200 de angajati de pe posturi de marketing si vanzari, oficialii companiei argumentand decizia prin faptul ca au investit prea mult in trecut pe anumite segmente de activitate, a scris Reuters.
Google disponibilizeaza 200 de angajati din vanzari si marketing

Este cea mai recenta miscare a companiei ce detine cel mai mare motor de cautare din lume. Google incearca astfel sa diminueze cheltuielile, in mijlocul unei perioade de fluctuatii economice ce a dus la scaderea bugetelor de advertising in online.

In ianuarie, compania a mai disponibilizat 100 de angajati de la resurse umane si a anuntat ca in februarie vor mai fi disponibilizati inca 40, dupa ce a intrerupt activitatea pe segmentul de publicitate radio.

„Cand companiile cresc atat de repede, este aproape imposibil ca totul sa fie foarte bine pus la punct, si noi n-am reusit aceasta”, a declarat Omid Kordestani, senior vice president al global sales and business development, Google.

„Am investit mai mult decat era necesar pe anumite segmente, in asteptarea cresterilor economice pe care le vedeam la momentul respectiv”, a adaugat Kordestani.

Google are la nivel global 21.000 de angajati.