- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Key People si-a dublat numarul de vizitatori unici si lanseaza o noua versiune

16 Feb, 12:51 • Redactia DailyBusiness
Cea mai mare comunitate online de business 100% romaneasca, Key People, a atras in ianuarie peste 21.000 de vizitatori unici, de doua ori mai multi fata de luna anterioara. Comunitatea lanseaza o versiune imbunatatita, in care cateva mii de oameni de afaceri importanti din Romania, membri ai Key People, pot sa interactioneze mai usor.
Key People si-a dublat numarul de vizitatori unici si lanseaza o noua versiune

Key People

, o comunitate in care pot fi gasiti o buna parte dintre specialistii de top din business-ul romanesc, a lansat o noua versiune, prin care fiecare membru al comunitatii poate comunica cu partenerii sai de afaceri prin intermediul unei pagini personale.

In pagina personala, care functioneaza ca un mini-blog, membrii publica mesaje si primesc comentarii de la parteneri. De asemenea, membrii comunitatii pot urmari in pagina personala activitatea partenerilor lor din Key People, iar pe homepage-ul serviciului au la dispozitie un sumar al tuturor evenimentelor, in timp real: noi inscrieri, noi conectari intre parteneri, articole publicate pe forum, mesaje pe paginile personale si comentarii la acestea.

Key People este un serviciu al platformei premium de afaceri DailyBusiness.ro.