- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Noul Cotidianul.ro asteapta intr-un an venituri lunare de 100.000 euro

24 Mar, 00:01 • sergiu.mircea
Editia online a ziarului Cotidianul, care a fost relansata saptamana trecuta, dupa finalizarea unui proiect inceput in urma cu un an, va aduce venituri estimate de 100.000 euro intr-un interval de 12-18 luni, a spus pentru DailyBusiness, Dragos Stanca, director general online si business media la grupul Realitatea-Catavencu.
Noul Cotidianul.ro asteapta intr-un an venituri lunare de 100.000 euro

„Proiectul a fost executat de noua structura new media a grupului Realitatea-Catavencu, echipa conturata de Marius Cristea (fondator IQads.ro) care lucreaza pentru toate site-urile grupului”, a spus Stanca.

Incasarile din online ale grupului – cotidianul.ro fiind una dintre principalele surse de venit – s-au dublat in ultimul an, a adaugat el.

Sursele de venit ale cotidianul.ro provin din publicitate si proiecte speciale, urmand ca in curand „sa se poata face si vanzari pe baze de date”, a continuat Stanca, spunand ca „site-urile de business din portofoliul grupului Realitatea ofera deja asta, avand deja peste 30.000 de membri cu date demografice clare”.

Echipa care se ocupa de editia online a ziarului va produce materiale exclusiv pentru Internet, „nu doar text, ci si multimedia”, a mai spus Stanca.