- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Orlando Nicoara: Blogul Monden.info va aduce incasari de 20.000 de euro in 2009

27 Aug, 17:00 • mihaela.tudorancea
Orlando Nicoara, director executiv al MediaPro Interactiv, estimeaza ca blogul Monden.info, care a facut subiectul uneia dintre primele tranzactii majore pe piata locala de Internet la sfarsitul anului trecut, va aduce venituri de 20.000 de euro in 2009, a declarat acesta pentru DailyBusiness.ro.
Orlando Nicoara: Blogul Monden.info va aduce incasari de 20.000 de euro in 2009

Site-ul Monden.info a fost preluat de Nicoara, in nume propriu, de la bloggerul Bobby Voicu, la sfarsitul lui 2008, pentru suma de 40.000 de euro.

„Monden.info genereaza venituri intre 500 si 3.000 de euro lunar, iar pentru sfarsitul acestui an estimez venituri de circa 20.000 de euro. Vreau ca Monden.info sa devina principala sursa de informare din domeniul muzical din Romania si punctul central al unui grup de site-uri pe zona de divertisment”, a declarat Orlando Nicoara.

Blogul Monden.info a fost prima achizitie realizata de Nicoara, acesteia urmandu-i si cumpararea pachetului majoritar la site-ul HotCity.ro, in luna martie a acestui an, si a site-ului felicitari.com, in luna aprilie. Nicoara a declarat la momentul respectiv ca va investi, in nume propriu, cateva zeci de mii de euro in activarea si dezvoltarea unor site-uri de nisa.