- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Surse: MySpace si compania-mama ar putea anunta in curand \”disponibilizari masive\”

12 Jun, 13:59 • Redactia DailyBusiness
Un numar important de oameni urmeaza a fi concediati din cadrul echipei care se ocupa de reteaua sociale MySpace si a companiei mama Fox Interactive Media, fiind de asemenea probabil ca reducerile de personal sa afecteze si alte divizii precum PhotoBucket, Rotten Tomatoes si IGN, sustin surse familiare cu situatia.
Surse: MySpace si compania-mama ar putea anunta in curand \disponibilizari masive\

O purtatoare de cuvant a Fox Interactive Media nu a confirmat zvonurile, declarand insa ca „nu este niciun secret ca urmarim sa crestem puterea financiara a companiei si sa reducem din costuri”.

Surse din piata citate de TechCrunch au spus ca numarul disponibilizarilor ar putea sa fie de circa 500, compania urmand sa anunte in curand in mod oficial aceasta informatie.

MySpace si-a schimbat de curand managementul, co-fondatorii Chris DeWolfe si Tom Anderson parasind compania si fiind inlocuiti de fostul executiv de la Facebook Owen Van Natta, ca director executiv.

Fox Interactive Media are circa 3.000 de angajati, jumatate dintre ei lucrand pentru MySpace.

MySpace a generat afaceri mai mici cu 11% pe primul trimestru al anului curent si se confrunta cu o reducere continua a traficului, pe masura ce utilizatorii migreaza catre site-uri precum Facebook sau Twitter.