New Media

Yahoo a incheiat un parteneriat cu Twitter

24 Feb, 14:59 • Redactia DailyBusiness
Compania Yahoo Inc. a semnat un parteneriat cu Twitter care le permite internautilor sa publice si sa vizualizeze mesaje de 140 de caractere (tweet-uri) pe reteaua de micro-blogging fara sa paraseasca portalul Yahoo.
Yahoo a incheiat un parteneriat cu Twitter

Parteneriatul, anuntat marti seara, vine la cateva luni dupa ce Yahoo a incheiat o colaborare similara cu Facebook, cea mai populara retea de socializare din lume.

Yahoo intentioneaza, de asemenea, sa afiseze fluxuri de pe Twitter pe alte proprietati online ale companiei, inclusiv pe paginile de e-mail sau pe portalurile dedicate sportului, conform Mediafax.

In ianuarie, Facebook a devenit al doilea cel mai vizitat site din Statele Unite, surclasand Yahoo, potrivit companiei de cercetare Compete.

Google a anuntat, la inceputul lunii februarie, lansarea unui noi aplicatii – Google Buzz – prin intermediul careia utilizatorii serviciului Gmail pot comunica, incarca poze si fisiere video, la fel cum fac pe Facebook sau Twitter, retele sociale alaturi de care intra astfel in competitie