- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitie de circa 29 mil. euro in prima faza a mini-orasului lui Bucsaru

27 Mar, 00:01 • Redactia DailyBusiness
Compania Green City Construct, controlata indirect de omul de afaceri Dumitru Bucsaru, va investi 124 mil. lei (circa 29 mil. euro) in prima faza a proiectului rezidential Green City din comuna 1 decembrie de langa Bucuresti.
Investitie de circa 29 mil. euro in prima faza a mini-orasului lui Bucsaru

Compania Green City Contruct este detinuta in proportie de 73% de societatea Valahorum SRL, controlata indirect de omul de afaceri Dumitru Bucsaru, proprietarul clubului de fotbal Unirea Urziceni. Potrivit datelor de la Registrul Comertului, compania Valahorum este detinuta in proportie de 100% de Iuliana Zenaida Bucsaru, fiica omului de afaceri.

Ceilalti actionari ai firmei Green City Construct sunt compania Perfect City prin Vasile Ion, care detine peste 15% din actiuni, si compania Comaico SRL, prin Dumitru Bucsaru, cu peste 11% din actiuni.

Prima faza a proiectului, care va cuprinde 4.000 de unitati locative, va avea 356 de case. Investitorul estimeaza ca isi va amortiza investitia in 2 ani.

Prima faza a complexului va fi finalizat in toamna aceasta, faza ce include, de asemenea, si o gradinita, o scoala si un supermarket Mega Image.

Intregul proiect este finantat de unitatea pilot Alexandru Obredgia a bancii romanesti CEC Bank.