- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Majoritatea vizitatorilor Targului Imobiliar cauta locuinte la cel mai mic pret

11 Feb, 11:34 • Redactia DailyBusiness
Majoritatea vizitatorilor Targului National Imobiliar (TNI) cauta sa-si achizitioneze o locuinta la pretul cel mai mic posibil, atata timp cat o mare parte dintre potentialii clienti inca depind de creditul ipotecar, a spus Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory, compania care promoveaza ansamblul rezidential Champions Residence.
Majoritatea vizitatorilor Targului Imobiliar cauta locuinte la cel mai mic pret

Aproximativ 15% dintre cele circa 2.000 de persoane care au primit oferte de la proiectul rezidential Champions Residence la TNI de saptamana trecuta au ales varianta negocierii directe cu dezvoltatorul in cazul achitarii cu bani cash a locuintei, a subliniat aceasta.

„Asistam la aparitia unui nou tip de client, acela care percepe avantajul efortului de a face o investitie acum, cand dezvoltatorii ofera preturi speciale pentru produsele lor. 15% dintre persoanele cu care am discutat la targ au ales varianta negocierii directe cu dezvoltatorul in cazul achitarii 100% a locuintei achizitionate”, a declarat Luciana Petrescu.

Seful Net Worth Advisory a precizat ca dupa targ se pun la punct detaliile pentru doua tranzactii in proiect, a treia fiind in discutii.

Dupa targ, compania a adunat circa 2.000 de contacte. „Din 2007 nu am mai strans un numar atat de mare de contacte la un targ”, a spus Luciana Petrescu.