- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Premiumred investeste 80 mil. euro in terenuri si intr-o cladire de birouri

06 Dec, 15:38 • Redactia DailyBusiness
Compania imobiliara Premiumred Real Estate, membra a grupului Volksbank, va investesti 20 mil. euro in ridicarea unei cladiri de birouri in Bucuresti si desfasoara in prezent tratative pentru achizitionatrea unor terenuri, in valoare de pana la 60 mil. euro.
Premiumred investeste 80 mil. euro in terenuri si intr-o cladire de birouri

Premium Plaza va avea o structura pe inaltime de trei subsoluri, parter si 18 etaje si va cuprinde o suprafata de inchiriere de circa 8.600 de metri patrati si 85 de locuri de parcare subterane, la care se mai adauga sase locuri de pacare supraterane. Cladirea va fi amplasata in zona Dr. Felix din Bucuresti, pe un teren de circa 1.400 de metri patrati, care a fost achizitionat in 2000, potrivit directorul pentru Romania al Premiumred, Edmond Bogdan Desliu, citat de NewsIn.

In prezent compania desfasoara negocieri pentru inchirierea spatiilor de birouri din Premium Plaza. Contractele de inchiriere vor fi incheiate la preturi cuprinse intre 19 si 20 de euro pe metru patrat pe luna, urmand ca, cel mai probabil in martie sau aprilie cladirea sa fie integral inchiriata. Proiectul va fi finatat din surse proprii.

Compania mai dezvolta in zona Buzesti din Bucuresti o cladire de birouri care va fi ridicata cu o investitie de circa 15 mil. euro si care ar putea fi data in folosinta, cel mai curand, spre finele lui 2008.

Premiumred intentioneaza sa achizitioneze terenuri, in valoare de 60 mil. euro, in Bucuresti, pana in martie 2007. Compania, specializata in proiecte imobiliare de birouri, comerciale si logistice, intentioneaza sa faca in Romania investitii de pana la 400 mil. euro.

„Ne concentram pe Bucuresti si pe orasele cu peste 150.000 de locuitori”, a explicat Desliu.

Premiumred a fost creata in acest an ca ramura independenta a Investkredit, dupa preluarea acesteia din urma de catre grupul Volksbank. Compania a preluat proiectele desfasurate anterior de Immoconsult Leasinggesellschaft, respectiv Baneasa Business Center si Budisteanu Business Center, totalizand astfel, pana in prezent, un portofoliu de circa 40 mil. euro.