COMPANII

Cel mai mare creditor Hidroelectrica a acceptat o reducere comerciala de 20 milioane euro

18 decembrie 2012, ora 13:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
hidroelectrica.jpg
Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a anuntat marti ca a negociat cu consortiul germano-austriac Voith Hydro - Andritz Hydro reducerea cu 20 milioane euro a sumei cu care asocierea s-a inscris la masa credala.

"In 13 decembrie, Euro Insol, in calitate de administrator judiciar al Hidroelectrica, a finalizat negocierile cu cel mai mare creditor chirografar, consortiul germano-austriacVoith Hydro si Andritz Hydro.
Ca rezultat al discutiilor purtate de-a lungul ultimelor patru luni, Hidroelectrica a obtinut o reducere comerciala de 20 milioane euro din cei 57 milioane euro si 30 milioane lei cu care consortiul a solicitat inscrierea la masa credala", se arata intr-un comunicat al producatorului de energie electrica.

Potrivit documentului, reducerea este aferenta contractului de antrepriza semnat de Hidroelectrica in 2004 cu Voith Hydro si Andritz Hydro, pentru modernizarea a 20 de hidroagregate. Lucrarile au inceput in 2006, iar ultimul grup retehnologizat urmeaza sa fie pus in functiune in februarie 2013. In perioada aprilie 2009-august 2010 lucrarile au fost partial suspendate din cauza datoriilor inregistrate de Hidroelectrica fata de consortiu, transmite Mediafax.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:45
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter