COMPANII

Chevron poate incepe explorarea gazelor de sist in Vaslui

12 iulie 2013, ora 10:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
exploatare.jpg
Compania petroliera Chevron a obtinut acordul de mediu pentru amplasarea sondelor de foraj de explorare a gazelor de sist in cele trei zone din judetul Vaslui, decizia fiind luata de catre Comitetul de Analiza Tehnica din cadrul Agentiei de Protectie a Mediului (APM) Vaslui.

Comitetul de Analiza Tehnica din cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului (APM) Vaslui a emis acordul de mediu pentru ca societatea Chevron Romania sa amplaseze sonde de foraj de explorare in cele trei zone detinute in concesiune in judetul Vaslui.

Decizia a fost luata in urma analizei raspunsurilor date de catre compania petroliera la problemele ridicate de populatie in timpul dezbaterilor publice din urma cu o saptamana din comunele Bacesti, Pungesti si Gagesti, scrie Mediafax.

La inceputul anului, Chevron anunta ca intentioneaza sa inceapa in a doua jumatate din 2013 forarea unui put de explorare la perimetrul de gaze de sist de la Barlad si va initia studii seismice pentru cele trei perimetre din judetul Constanta.Citeste si: Gazele de sist din Romania ar acoperi consumul pe 100 de ani
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 02 Iulie 2022, 01:38
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter