- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Clientii Mr. Bricolage pot face cumparaturi in rate prin GE Money

26 Apr, 13:50 • Redactia DailyBusiness
Clientii retailerului Mr. Bricolage pot alege, incepand cu luna martie a acestui an, sa plateasca in rate cumparaturile facute in magazin, prin intermediul produselor de finantare GE Money.
Clientii Mr. Bricolage pot face cumparaturi in rate prin GE Money

Oferta este disponibila in toate cele 3 magazine Mr. Bricolage din tara (Bucuresti, Iasi si Pitesti), potrivit institutiei de credit

Astfel, clientii Mr. Bricolage pot aplica pentru un credit in magazin, cu rate esalonate pe perioade cuprinse intre 1 si 5 ani. Suma maxima care poate fi imprumutata este de 20.000 de lei si DAE incepand de la 35,4%.

Spre exemplu, pentru un credit de 3.000 de lei pentru un produs sau mai multe luate de la Mr. Bricolage, pe 5 ani, rata lunara este de 98,11 lei, iar suma totala de plata este de 5.886 lei, conform GE Money.

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii financiare non-bancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit IFN SA (companie specializata in credite ipotecare si imobiliare). De la achizitie, cele trei companii au trecut printr-un proces de integrare si din iunie 2008 comunica sub brandul GE Money, cele trei entitati legale pastrandu-se.