COMPANII

Cu ce se ocupa in penitenciar Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos

08 mai 2014, ora 18:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
copos.jpg
Gica Popescu, Mihai Stoica si George Copos lucreaza la atelierul de tamplarie al Penitenciarului Rahova, unde muncesc cate opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana, pentru a obtine astfel reducerea pedepselor, au declarat surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP).

Potrivit surselor citate, cei trei s-au adaptat vietii in inchisoare si au inceput munca, pentru a obtine astfel o reducere a pedepselor primite in dosarul transferurilor de fotbalisti. Popescu, Stoica si Copos lucreaza impreuna la atelierul de tamplarie, unde construiesc diverse obiecte din lemn si, daca este nevoie, repara piese de mobilier ale inchisorii.

In urma muncii prestate, cei trei oameni de fotbal nu sunt platiti, dar vor beneficia de reducerea perioadei de detentie, in functie de numarul zilelor lucrate si de gradul de dificultate al muncii, scrie Mediafax.

Fostul actionarul majoritar al FC Rapid,George Copos, a fost condamnat in martie de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani si opt luni de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor de jucatori.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 29 Septembrie 2020, 13:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter