- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Dragos Damian, inlocuit din conducerea Zentiva Romania cu Lars Ramneborn

30 Jun, 16:42 • Redactia DailyBusiness
Conducerea Zentiva Romania a decis in sedinta de vineri, 26 iunie, incetarea contractului de management cu Dragos Damian si numirea lui Lars Ramneborn in functia de director general, a anuntat marti compania.
Dragos Damian, inlocuit din conducerea Zentiva Romania cu Lars Ramneborn

Reprezentantii Zentiva au precizat ca incetarea contractului de management al lui Dragos Damian s-a realizat pe baza acordului partilor.

Contractul lui Damian a incetat in 26 Iunie 2009, iar numirea lui Lars Ramneborn in functia de director general este efectiva incepand din 29 Iunie 2009.

Ramneborn detinea anterior functia de vicepresedinte pentru comert in cadrul grupului Zentiva. Ramneborn, nascut la 27 martie 1963, raspundea de activitatile comerciale, de vanzari si de marketing ale grupului.

S-a angajat la Zentiva in februarie 2003, avand o practica de peste 15 ani in industria farmaceutica. A lucrat in domeniul desfacerii si marketingului pentru societatile Astra-Zeneca si Glaxo din Suedia si pentru AstraZeneca si IVAX din Europa Centrala si de Est. Ramneborn a absolvit studiile universitare de management si economie la Universitatea din Karlstad, Suedia.