COMPANII

Hormann vizeaza afaceri de 6 mil. euro in acest an

26 februarie 2013, ora 15:52 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
garajusi.jpg
Producatorul de usi de garaj H÷rmann estimeaza pentru 2013 o cifra de afaceri de 6 milioane de euro, cu 10% mai mult comparativ cu 2012, datorita cresterii segmentului industrial.á

ôPrivim cu mai mult optimism 2013. Inca de la inceputul anului s-a anuntat o dinamica buna a segmentului de usi industriale prin inceperea mai multor proiecte industriale. Din acest motiv preconizam si cresterea cifrei de afaceri pana la suma de 6 milioane de euro. 2012 a fost un an atipic, care a inceput cu o revigorare a pietei, dar care de la inceputul verii a stagnat.

Speram ca 2013 sa fie ferit de acest tip de turbulente si sa avem o evolutie constantaö, a declarat Bogdan Cojocaru, director general H÷rmann Romania.

In 2012, ponderea usilor industriale a reprezentant circa 75% din totalul cifrei de afaceri a H÷rmann.

Segmentul rezidential, inca foarte afectat de situatia economica, nu a inregistrat cresteri semnificative anul trecut. Pe acest segment, clientii sunt, inca, orientati catre preturile mai mici, cele mai vandute produse fiind usile de garaj basculante si usile sectionale de garaj.

Zona Bucurestiului inregistreaza, in continuare, cele mai mari vanzari.

Printre cele mai importante proiecte industriale pentru care H÷rmann a furnizat produse se numara si sediul si depozitul Danone Romania sau centrul logistic Karl Heinz Dietrich, Timisoara.

La nivel international, compania a inregistrat in 2012 o crestere a cifrei de afaceri, comparativ cu 2011, atingand la nivel de grup cifra de peste 1 miliard de euro. Pietele cu cele mai semnificative cresteri in 2012 au fost Germania, Anglia, Austria, Franta sau Polonia.

Anul trecut, compania a continuat si procesul de extindere la nivel international, fiind deschise sucursale noi in tari precum India, Vietnam, Mexic sau Brazilia.

Tot de anul trecut, H÷rmann a introdus in fabricile sale un sistem de management energetic certificat in conformitate cu ISO 50001, aproximativ 40% din necesarul folosit fiind reprezentat de energie electrica ecologica certificata.áComentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 17:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter