COMPANII

MedLife deschide prima hyperclinica in Ploiesti

30 septembrie 2016, ora 01:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
MedLife Ploiesti.jpg
MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, anunță deschiderea primei clinici din Ploiești.. Hyperclinica MedLife Ploiești pune la dispoziția ploieștenilor servicii integrate de ambulator, imagistică și analize de laborator, toate sub același acoperiș.

Noua unitate este rezultatul unei investiții de peste 700.000 de euro și oferă pacienților investigații și tratamente pentru 22 de specialități medicale, printre care pediatrie, ORL, gastrointerologie, ortopedie, dermatologie, chirurgie generală sau neurochirurgie.

Hyperclinica MedLife Ploiești se întinde pe o suprafață de 700 de metri pătrați, este dispusă pe două nivele și cuprinde 14 de cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice. Echipa medicală este formată din peste 50 de medici și personal de suport.

“Inaugurarea primei hyperclinici din Ploiești, cea de-a 17-a Hyperclinică din portofoliul MedLife, face parte din programul nostru de dezvoltare regională. Vom continua să ne consolidăm poziția la nivel național atât prin achiziții, cât și prin proiecte de tip green field. În acest sens vom suplimenta bugetul de investiții cu alte 20 de milioane euro, ca urmare a contractării unui nou credit bancar, astfel încât valoare totală a bugetului de investiții se va ridica la 76 milioane euro”, a declarat Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație MedLife.În premieră pentru sistemul medical MedLife, unitatea din Ploiești va include o divizie specială de “second opinion” - MedLife Expert, unde mai mulți medici cu experiență națională și internațională din cadrul MedLife, vor veni săptămânal în hyperclinica din Ploiești pentru evaluarea cazurilor medicale complexe.

Hyperclinica MedLife Ploiești este situată în centrul orașului pe Bulevardul Republicii, nr. 17 – 25, în cadrul Centrului Comercial Winmarkt, și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 21:00 și sâmbăta, în intervalul 08:00 – 14:00.

MedLife a deschis prima hyperclinică în 2004, iar la ora actuală compania deține 17 astfel de unități în București, Arad, Timișoara, Galați, Iași, Constanța, Craiova, Brașov și Cluj. Compania a estimat pentru acest an o cifră de afaceri cumulată în valoare 120 milioane de euro, creștere organică, existând premize ca până la finalul anului, cifra de afaceri să crească până la 130 – 150 milioane de euro, aceste din urmă cifre fiind condiționate de procesul de finalizare al tranzacțiilor aflate în curs.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 02:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter