COMPANII

Posta Romana, obligata sa plateasca 1 mil. lei unui SRL din Pantelimon

23 iulie 2013, ora 15:19, autor(i): Madalina Pana 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
posta.jpg
Compania Nationala Posta Romana este obligata de instanta sa ii plateasca peste 900.000 lei unei firme din cartierul bucurestean Pantelimon, specializata in distributia de papetarie.

Firma Iuliana Euro SRL a dat in judecata Posta Romana in iunie 2010, iar pe 19 iulie instanta a emis o sentinta favorabila distribuitorului de papetarie.

"Dispune obligarea paratei la plata catre reclamanta a sumei de 911.922,90 lei reprezentand contravaloare marfa. Dispune obligarea paratei la plata catre reclamanta a sumei de 48.329,74 lei reprezentand cheltuieli de judecata", se arata in sentinta pronuntata pe 19 iulie, ce poate fi atacata cu apel.

Contactati de catre DailyBusiness.ro, reprezentantii SRL-ului cu sediul in soseaua Pantelimon au declarat ca firma este in prezent inactiva dar ca a avut la un moment dat un contract cu Posta Romana.

Iuliana Euro SRL a inregistrat in 2009 afaceri de peste 1,5 milioane lei si un profit de peste 50.000 de lei, dupa care a raportat doar pierderi si nicio in suma in dreptul indicatorului cifra de afaceri, reiese din datele de la Ministerul Finantelor.

Acesta nu este insa singurul caz in care compania de stat este obligata de instanta sa plateasca anumite sume de bani.DailyBusiness.ro a relatat in premiera, saptamana trecuta, ca Posta Romana trebuie sa ii plateasca despagubiri de peste 10.000 de euro unui fost sef. Dan Mihai Toader, presedinte si director general al Postei Romane pana in ianuarie 2009, a dat in judecata compania, pe motiv ca fost revocat pe nedrept din functie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 06:43
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter