- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Proges investeste peste 1,2 mil. euro in doua magazine din tara

19 Feb, 16:17 • Redactia DailyBusiness
Proges, una din principalele companii din sud-estul Europei in domeniul distributiei si comercializarii pardoselilor calde, va continua extinderea retelei in 2009, urmand ca pana in 15 martie sa deschida noi magazine la Targu Mures si Bacau, investind peste 1,2 mil. euro.
Proges investeste peste 1,2 mil. euro in doua magazine din tara

Atat magazinul din Targu Mures, cat si cel din Bacau, vor fi amplasate in complexele European Retail Park din cele doua orase, a anuntat joi compania.

Totodata, Proges deschide si primul superstore din Republica Moldova, cu o suprafata de 1.000 metri patrati, in urma unei investitii de 600.000 euro.

„Continuam planul de extindere a retelei de magazine Proges si urmarim semnalele pietei in mod continuu. Cautam si aplicam masurile optime pentru obtinerea unui rezultat pozitiv”, a declarat Annamaria Anton-Bako, marketing manager Proges.

Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 100 milioane de euro si a facut investitii de peste 5 milioane de euro in deschiderea de noi centre.

In anul 2008, Proges si-a extins reteaua cu aproximativ 20 de magazine noi, a crescut numarul de clienti corporate si a consolidat divizia de proiecte a grupului, potrivit companiei.

Deschiderea de locatii tip retail face parte dintr-un plan de dezvoltare derulat pe o perioada de 3 ani si care are ca finalitate acoperirea tuturor oraselor din Romania. In anul 2008, Proges a deschis magazine noi in Caransebes, Turda, Fagaras, Barlad, Tecuci, Roman, Giurgiu, Sfantu Gheorghe, Petrosani, Onesti, Medias, Targu Mures, Timisoara, Piatra Neamt, Sighisoara si Tulcea, ajungand la un numar de 66 locatii.

Proges a investit 1 mil. euro in al 3-lea magazin din Capitala

Compania a deschis saptamana aceasta al treilea magazin din Bucuresti – Proges Superstore West Park Militari, pe o suprafata de 1.350 metri patrati, iar investitia totala se ridica la 1 milion de euro.

„Acesta este considerat unul din cei mai importanti reprezentanti ai retelei nationale de magazine specializate Proges”, au spus reprezentantii companiei.

Pe parcursul celor 8 ani de existenta, Proges a dezvoltat cu succes parteneriate de afaceri cu cei mai mari producatori din Europa, printre care amintim: Kronotex Germania – parchet laminat, Egger Austria – parchet laminat, Unilin-parchet laminat Quick Step, Barlinek – parchet triplustratificat, Balta Group – covoare, Tarkett – mocheta si PVC, Associated Weavers – mocheta, Kronodoor – usi, Porta Doors – usi, Vox – lambriuri PVC.