COMPANII

Reactia lui Putin dupa ce Turcia a doborat un avion rusesc (Video)

24 noiembrie 2015, ora 22:37   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
putin.jpg
Avioane de vanatoare turcesti F16 au lansat marti rachete impotriva unui avion rusesc Su-24, doborandu-l in cele din urma. Vezi cum a rectionat Vladimir Putin dupa acest incident care ar putea afecta relatia dintre Rusia si NATO.

Putin a spus ca turcii sunt complici ai teroristilor, dupa ce au doborat avionul rusesc. Autoritatile de la Ankara spun insa ca avionul rusesc ii violase spatiul aerian.

Ambii piloti ai avionul rusesc s-au catapultat, dar inca nu se cunosc amanunte despre starea acestora.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este furios. El spune ca la momentul doborarii avionului rusesc, acesta era in spatiul aerian al Siriei."Pierderea de astazi este pentru noi ca si cum am fi fost injunghiati in spate de catre complici ai teroristilor. Nu pot califica acest incident ca fiind altceva. Avionul nostru a fost doborat de-asupra Siriei de catre o racheta lansata de un avion turcesc F16. A cazut pe teritoriul Siriei, la 4 km de granita cu Turcia. In niciun caz, nici pilotii si nici avionul nostru nu au reprezentat o amenintare pentru Turcia. Ei derulau o operatiune impotriva ISIS", a spus Putin.

Turcia este unul dintre aliatii SUA din Orientul Mijlociu si membru NATO. Acest incident ar putea avea implicatii majore asupra relatiilor Rusiei cu NATO si tarile din Vest, potrivit Insider.

DailyBusiness Video: Vladimir Putin

Vladimir Putin is FURIOUS.

Posted by INSIDER on Tuesday, November 24, 2015


O "reuniune extraordinară" a NATO urma sa aiba loc marți, "la cererea Turciei", în urma incidentului de la granița turco-siriană unde un avion rusesc de vânătoare Su-24 a fost doborât de aviația turcă.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
drluxx a spus:
25/11/2015 03:52
Turcii au reactionat extrem de gresit facand jocul Americanilor. In primul rand stiau de misiunea Rusilor in acea zona deoarece sunt membri NATO, iar apoi au desfasurat actiunea pe teritoriul altei tari. deci nu isi aparau teritoriul ci ajutau teroristii extremisti sa nu fie bombardati. Erau probleme care puteau fi rezolvate pasnic, dar tot cineva sugereaza de ceva timp declansarea unor conflicte internationale. Din pacate sugestiile vin de la "caldurica" de undeva dintr-un birou de peste Atlantic. Ori suntem prosti ori suntem Turci si nu intelegem nimic... Oricum mare rusine pentru NATO.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:53
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter