COMPANII

Retea de 15 supermarketuri Carrefour in franciza, amenintata cu insolventa de producatorul Kent

09 februarie 2015, ora 18:14, autor(i): Mona Manole 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Express Unirii (1).JPG
British American Tobacco Romania Trading, companie din grupul care produce tigarile Kent, cere insolventa unei companii care opereaza 15 supermarketuri Carrefour in sistem de franciza.

BAT a initiat un demers in instanta prin care cere insolventa firmei Pronto Mobile SRL, potrivit unui dosar inregistrat luni, 9 februarie, la Tribunalul Bucuresti. 

Pronto Mobile SRL opereaza in franciza 15 supermarketuri Carrefour Express in Bucuresti, potrivit informatiilor de pe site-ul propriu.

Franciza Carrefour Express se pare ca nu a fost cu noroc nici in cazul parteneriatului cu Angst.

In primavara anului trecut, actionarii Angst au decis retragerea celor 22 de magazine ale companiei din franciza Express a Carrefour.

"Magazinele vor redeveni Angst si vor functiona in continuare. A fost decizia actionarilor Angst de a iesi din franciza, pe care Carrefour a acceptat-o. Nu avem niciun fel de probleme. Este o decizie care face parte din strategia noastra de a ne axa pe ce stim sa facem cel mai bine: productia si comertul de carne si mezeluri. Vom continua sa colaboram cu Carrefour si Artima pe alte segmente", a declarat presedintele Angst Sorin Minea. Parteneriatul dintre Angst si Carrefour, semnat in septembrie 2011, a fost o premiera in retailul romanesc si a presupus rebranduirea celor 22 de magazine Angst in Express.

In luna august 2014, Mega Image a anuntat ca a agreat preluarea a 20 de magazine operate de reteaua Angst, situate in Bucuresti si cu venituri anuale de 21 de milioane de euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 11:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter