COMPANII

Termenul pentru depunerea ofertelor la privatizarea Postei Romane, prelungit pana in septembrie

27 iunie 2014, ora 13:31 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
posta.jpg
Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) prelungeste cu trei luni, pana in septembrie, data limita de depunere a documentelor de participare si a ofertelor preliminare si neangajante pentru procesul de privatizare a Companiei Nationale Posta Romana, ca urmare a solicitarii unei "importante administratii postale europene".

Ca urmare a solicitarii unei importante administratii postale europene care a achizitionat recent dosarul de privatizare si a evolutiei pietei serviciilor postale locale si internationale, Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI), la propunerea Comisiei pentru Privatizare, anunta ca data limita de depunere a documentelor de participare si a ofertelor preliminare si neangajante pentru procesul de privatizare a Companiei Nationale Posta Romana stabilit la data de 30 iunie2014, ora 12:00 se prelungeste pana la data de 30 septembrie 2014, se arata intr-un comunicat al MSI.

"Procesul de privatizare a Postei Romane este in plina desfasurare si exista in prezent premisele unei privatizari de succes intrucat o mare administratie postala europeana a cumparat recent dosarul de privatizare a companiei. Fiind vorba de o documentatie complexa, de o decizie importanta si de o tranzactie majora, s-a solicitat prelungirea termenului de depunere a ofertelor preliminare. Consultantul impreuna cu echipa de privatizare desfasoara discutii impreuna cu alti potentiali investitori si suntem increzatori in semnalele pozitive ale pietei", a declarat ministrul de resort, Razvan Cotovelea.

Dosarul de prezentare poate fi achizitonat in schimbul sumei de 50.000 euro (sau echivalentul in lei) de la sediul MSI pe baza cererii scrise prealabile a investitorilor interesati, scrie Mediafax.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 06:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter