- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Șocul unor români ajunși în vacanță în Macedonia. Este incredibil ce au găsit în apartamentul de lux închiriat. „Fugiți rupând pământul când auziți de ei”

20 Aug, 16:04 • Lupu Alexandra
Experiența neplăcută a unor români, ajunși în vacanță în Macedonia. Au rămas șocați de lucrurile pe care le-au găsit în apartamentul închiriat.
Șocul unor români ajunși în vacanță în Macedonia. Este incredibil ce au găsit în apartamentul de lux închiriat. „Fugiți rupând pământul când auziți de ei”

Vacanța unor români în Macedonia s-a transformat ușor într-o experiență neplăcută. Au rezervat online un apartament de lux din Skopje, însă au rămas șocați de lucrurile pe care le-au putut găsi când au ajuns la destinație, informează cancan.ro.

Ce au găsit românii în vacanță în Macedonia

În momentul în care au rezervat un apartament online pentru vacanța în Macedonia, românilor li s-a promis condiții de lux. Acestea chiar erau prezentate pe platforma cu ajutorul cărora au rezervat unitatea.

Citește și despre: Românii din străinătate s-au întors în țară pentru minivacanţa de Sfânta Maria. Cât au plătit pentru un bilet de avion. „Preţurile la zboruri au fost mai scumpe”

Se gândeau că o să aibă parte de o vacanță frumoasă, însă ajunși la destinație, și-au dat seama că facilitățile pe care le oferea spațiul închiriat nu erau cele prezentate pe platforma de booking. Unul dintre membrii familiei a făcut o postare pe Facebook, acolo unde a povestit tot ce a putut găsi în apartamentul de lux.

Românul relatează pe pagina de Facebook „Vacanțe Do it yourself” că experiența vizuală a fost una de „groază”. Odată ajunși în apartamentul de lux închiriat, românii au constatat că nu era curățenie. Unitatea era situată la etajul 4, iar familia a găsit „mucegai cu găleata”, dar și fețe de pernă îngălbenite. Bateriile de la chiuvetă erau nefuncționale, dar unele piese de mobilier erau stricate.

Apartamentul închiriat din Macedonia
Apartamentul închiriat din Macedonia

Proprietarii spațiului respectiv s-au oferit să facă curățenie în apartament, după ce românii s-au plâns de condițiile pe care le-au găsit. Turiștii au spus că vor face reclamație și că vor să-și primească înapoi banii de cazare. În cele din urmă, au anulat rezervarea făcută online și au primit banii cash de la gazde.

„Am avut oroarea de a vizită (că de stat nici nu poate fi vorba) acest hostel. Oameni buni, fugiți rupând pământul când auziți de ei! Am avut rezervare pe booking la Hostel Mickitos, Skopje, apartament de lux.

Apartamenul era la etajul 4, liftul nu funcționa. În sfârșit am ajuns în apartament: mucegai cu “găleată” la baie, după cum se vede în poze. Lucru normal pentru că au mulți clienți, zice recepționerul, mobilier stricat, sub orice critică, fețe de pernă îngălbenite, baterii chiuvetă dezastru”, a scris unul dintre membrii familiei pe Facebook.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Scumpiri alarmante la biletele de avion în minivacanța de Sfânta Maria. Cele mai aglomerate aeroporturi