FINANTE-BANCI

Evenimentul de care depinde intrarea in functiune a Fondulului de garantare a asiguratilor

31 martie 2015, ora 14:02 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
negritoiu.jpg
Fondul de garantare a asiguratilor (FGA) va intra in functiune daca majorarea capitalului social al Astra Asigurari cu 425 milioane de lei va esua, a declarat presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Misu Negritoiu, la un eveniment organizat de asociatia brokerilor (UNSICAR).

"Avem o majorare de capital deschisa la investitori strategici si institutionali, urmarim aceasta infuzie de capital de 425 milioane de lei. Banca de date a Astra este deschisa si aveam cinci investitori care au accesat informatiile, deci exista interes, dar sa vedem daca se va concretiza. Operatiunea de majorare a capitalului nu este usoara, ea urmareste cumpararea majoritara sau totala a business-ului, pe care vrem sa-l salvam. La mijloc sunt cateva milioane de polite. La finele lunii mai sau inceputul lunii iunie vom vedea rezultatele acestei majorari, avem si solutii de avarie daca nu se va concretiza, respectiv intrarea in functiune a FGA", a spus Negritoiu, citat de Mediafax.

FGA are ca scop plata din disponibilitatile acumulate a despagubirilor/indemnizatiilor rezultate din contractele de asigurare facultative si obligatorii incheiate de clienti, in cazul insolventei unui asigurator.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 21 Septembrie 2020, 18:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter