FINANTE-BANCI

Impozitele, taxele locale si amenzile contraventionale din Sectorul 4 pot fi platite in 5.000 de puncte din toata tara si online

27 iulie 2018, ora 16:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bani.jpg
Campania “Fără oameni la ghișeu” demarată de Primăria Sectorului 4 aduce măsuri speciale în domeniul impozitelor și taxelor locale. Pe lângă portalul integrat pentru plata online prin ghișeul.ro sau sistemul propriu dgitl4.ro, contribuabilii din Sectorul 4 își vor putea achita impozitele, taxele locale, sau amenzile, până la finalul lunii august, la casieriile benzinăriilor OMV, la punctele SelfPay din mall-uri, în rețeaua Mega Image și la oficiile poștale din toată țara, având la dispoziție aproximativ 5.000 de puncte de încasare.

Hrant Oundjian, Directorul General al Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4
Hrant Oundjian, Directorul General al Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4
  “Vom începe o campanie de informare a tuturor contribuabililor, în privința sumelor de plată la zi și a cuantumului impozitelor pentru imobile și autovehicule, pentru anul următor. Mai mult, vom lansa un portal integrat de informare a cetățenilor, www.taxeimpozite4.ro, prin care toate impozitele și taxele vor putea fi achitate online. În cadrul acestui portal, cei care dețin mai multe proprietăți în țară vor putea opta pentru sistemul ghiseul.ro, iar cei care au doar proprietăți în sectorul 4 vor putea plăti prin sistemul dgitl4.ro”, a explicat Hrant Oundjian, Directorul General al Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale Sector 4.

Mai mult decât atât, contribuabilii vor avea la dispoziție și 5.000de puncte de plată în toată țara, ca urmare a parteneriatelor încheiate de Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 4 cu rețelele de benzinării OMV, cu reprezentanții Mega Image, cu cei ai automatelor ZebraPay, precum și cu cei ai Poștei Române. Oficiile poștale încasează însă, pentru moment, doar amenzile.  

Daniel Băluţă, Primarul Sectorului 4
Daniel Băluţă, Primarul Sectorului 4
Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4 “Cele 5.000 de puncte de încasare existente în toată țara și metodele de plată online vor anula practic total cozile de la ghișeele Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale. Pentru a-și putea achita impozitele, taxele și amenzile, oamenii trebuie să prezinte la casierii doar cartea de identitate, sau înștiințarea de plată pe care au primit-o de la primărie”, a declarat Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.Potrivit edilului, cu ajutorul noilor metode de plată electronică, primăria poate atinge un nivel record de încasare online la nivel național, estimat la 30% din totalul sumelor datorate.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 22:57
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter