- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

1000 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă. Lista zonelor afectate

17 Apr, 14:56 • Bumbeneci Diana
Aproape 1000 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă. Cele mai afectate sunt Sectoarele 2 şi 3. Anunţul făcut de Termoenergetica
1000 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă. Lista zonelor afectate

Aproximativ 1000 de blocuri din Bucureşti au rămas din nou fără apă caldă, fie din cauza unor avarii, fie din cauza unor lucrări de modernizare a conductelor de termoficare. Anunţul făcut de Termoenergetica cu privire la zonele afectate.

1000 de blocuri din Bucureşti nu au apă caldă

În situația mai multor blocuri, apa caldă nu este oprită, însă nu se află în parametri normali. Este vorba despre 933 de blocuri din toate cele şase sectoare ale Capitalei, acolo unde cei care locuiesc nu mai au apă caldă, termenul limită fiind 19 aprilie, anunţă Termoenergetica.

Miercuri la prânz, 933 de blocuri din toate sectoarele Bucureştiului nu au apă caldă, cele mai multe avarii fiind înregistrate în sectoarele 2 şi 3:

– 72 de blocuri din Sectorul 1

– 341 de blocuri din Sectorul 2

– 246 de blocuri în Sectorul 3

– 9 blocuri în Sectorul 4

– 194 de blocuri în Sectorul 5

– 71 de blocuri în Sectorul 6.

„Termenul afișat pentru punerea în funcțiune a punctului termic este estimat.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

blocuri București
blocuri București

Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A.

Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE – 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației”, este mesajul transmis de Termoenergetica.

Poți citi și: Se face a doua recalculare pentru o categorie de pensii în 2024. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu face marele anunț

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult