- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Abia acum s-a aflat! Cum a reușit Pescobar să încaseze câte 10.000 de euro pe zi la Taverna Racilor, doar din alimente expirate și condiții mizere în locația de fițe din Herăstrău

25 Sep, 09:11 • Bumbeneci Diana
Cum a reușit Pescobar să încaseze câte 10.000 de euro pe zi la Taverna Racilor. Afaceristul a făcut peste 5 milioane de lei în 2022 doar din alimente expirate și condiții mizere în locația de fițe din Herăstrău
Abia acum s-a aflat! Cum a reușit Pescobar să încaseze câte 10.000 de euro pe zi la Taverna Racilor, doar din  alimente expirate și condiții mizere în locația de fițe din Herăstrău

Pescobar („Taverna Racilor”) ajungea la profitul halucinant de 10.000 euro zilnic. Comisarii de la Protecţia Consumatorilor propun închiderea, pe o perioadă de până la 12 luni, a restaurantului „Taverna Racilor” Herăstrău, fără drept de apel.

Decizia reprezentanților Protecției Consumatorilor vine în urma neregulilor constatate în cadrul unor controale derulate la această unitate în perioada iunie – septembrie a acestui an, informează Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

Cum făcea Pescobar și 10.000 de euro pe zi

Conform unui comunicat al instituţiei, Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucureşti-Ilfov a desfăşurat, în perioada 1 iunie – 15 septembrie 2023, mai multe acţiuni de control la „Taverna Racilor” Herăstrău – Bucureşti, administrată iniţial de SC Nedsea SRL, iar în prezent de SC Commercial Diplomatic Club SRL (societăţi promovate în media de Paul Nicolau, cunoscut şi ca Pescobar).

Pescobar - Taverna Racilor
Pescobar – Taverna Racilor

Nedsea SRL a avut în 2022 venituri de 16,5 milioane de lei, adică peste 45.000 de lei zilnic, echivalentul a aproapr 10.000 de euro.

Tot în anul 2022, impozitul după plata taxelor a fost de peste 5,1 milioane de lei, echivalentul a aproape 1,1 milioane de euro.

Performanța de anul trecut a firmei este ciudat de mare față de rezultatele din 2021, când Nedsea SRL a avut venituri de trei ori mai mici (aproape 5,4 milioane de lei) și un profit de peste 12 ori mai mic: puțin peste 400.000 de lei. Mai mult, acum doi ani, în 2021, numărul declarat de angajați al firmei a fost de 11, în 2022 – de 24.

 

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult