- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Adidas încheie colaborarea cu Kanye West: ”Am oprit toate plățile”

25 Oct, 20:37 • Cassano Sabrina
Adidas, producătorul german de echipament sportiv, a decis să se dezică de celebrul Kanye West, după remarcile cu caracter antisemit pe care acesta le-a făcut, Mai exact, acesta a postat un mesaj pe Twiter în care spune că-i va ataca pe evrei
Adidas încheie colaborarea cu Kanye West: ''Am oprit toate plățile

Adidas, producătorul german de echipament sportiv, a decis să se dezică de celebrul Kanye West, după remarcile cu caracter antisemit pe care acesta le-a făcut. Kanye West, care și-a schimbat numele, în Ye începând cu anul 2021, a fost pus pe liber de către Adidas, după ce acesta i-a atacat pe evrei.

Adida a încetat colaborarea cu Ye

Problemele între cei doi au început cu mai mult timp în urmă după mai multe comentarii controversate ale starului. Starul a fost suspendat pe Twitter după ce a postat un mesaj în care a afirmat că-i va ataca pe evrei.  Mesajul a fost de atunci şters de pe reţeaua de socializare pentru că încălca regulamentul său de funcţionare. De asemenea, rapperul a fost suspendat și de pe Instagram. Înainte de mesajul în care susținea că-i atacă pe evrei, acesta a  criticat anumite iniţiative comerciale pe care Adidas le-ar fi luat fără acordul său. În cauză Adidas a decis să încheie colaborarea cu rapperul.

„Adidas nu tolerează antisemitismul sau orice altă formă a discursului care incită la ură”, au adăugat reprezentanţii companiei. Mai mult, compania a reamintit că este „unicul proprietar al tuturor drepturilor de concepţie pentru produsele existente (…) în cadrul parteneriatului”.

 Kanye West și-a schimbat numele în Ye

Celebrul rapper a mărturisit că suferă de tulburare bipolară  si primise deja o interdicţie de publicare pe Instagram pentru 24 de ore în luna martie. „Cred că ‘ye’ este cel mai folosit cuvânt în Biblie și în Biblie înseamnă ‘you’ (tu)”, a spus acesta la momentul respectiv. „Deci eu sunt tu, sunt noi, suntem noi. A trecut de la Kanye, care înseamnă ‘unicul’, la doar Ye – o reflecție a bunătății, răului, confuziei noastre”, a explicat el.

Problemele se țin lanț pentru Ye și asta pentru că în urmă cu doar o săptămână casa de modă Balenciaga a decis şi ea să pună capăt colaborării sale cu rapperul american.

Kanye West a divorțat în anul 2014 de Kim Kardashian după o relație de iubire care data din 2014. După divorț, între cei doi s-a declanșat un adevărat război, iar rapperul ar fi fost foarte afectat de acest lucru. Mai mult, acesta chiar ar fi sperat la o împăcare. Kim Kardashian a dezvăluit că s-a despărțit de Kanye West, pentru că nu putea să mai țină pasul cu el și să îi fie alături atunci când el se muta dintr-un stat în altul.

Pur și simplu nu mai pot face asta. De ce încă sunt blocată în locul ăsta? El pleacă și se mută într-un alt stat în fiecare an. Trebuie să rămân cu el pentru a ne crește copiii împreună. Este un tată grozav, s-a descurcat minunat până acum. (…) Cred că el merită pe cineva care să-i suporte fiecare mișcare, să-l urmeze peste tot. Eu nu pot să fac asta. Ar trebui să aibă o soție care îi susține orice mișcare, care călătorește cu el. Eu nu pot. Mă simt ca o ratată, e al treilea mariaj. Vreau doar să fiu fericit㔄Pentru atât de mult timp, am făcut ceea ce i-a făcut fericiți pe alții și cred că în ultimii doi ani am decis că o să mă fac pe mine fericită. Și se simte foarte bine. Chiar dacă asta a creat schimbări și a provocat divorțul meu, cred că este important să fii sincer cu tine însuți cu privire la ceea ce te face fericit. M-am ales pe mine. Cred că este bine să te alegi pe tine”, a declarat Kim Kardashian, pentru Vogue.