- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Angajări la Lidl! Ce salariu și ce bonusuri primește un angajat la curățenie

31 Jan, 14:42 • Stefan Simion
Lidl, retailerul german care se află pe locul 7 în clasamentul companiilor din România în ceea ce privește numărul de salariați (10.086 de angajați), face noi angajări. Se caută, în principal personal, pentru curățenie.
Angajări la Lidl! Ce salariu și ce bonusuri primește un angajat la curățenie
Lidl le oferă celor interesați de un job la curățenie salarii motivante, dar și o serie de bonusuri importante. În prezent, sunt disponibile peste 60 de posturi pentru personal la curățenie. Acești angajați pot lucra atât cu normă întreagă, cât și cu jumătate de normă. Posturile sunt disponibile în hipermarketurile Lidl din toată țara.

Cât câștigă o femeie de serviciu la Lidl

Persoanele care doresc să se angajeze cu jumătate de normă la curățenie, în Lidl, vor primi un salariu cuprins între 2.300 de lei și 2.500 de lei brut, pentru un program de patru ore. Pe lângă salariu, angajatul mai primește și tichete de masă, bonuri și sporuri.

Salariul pe care-l primește un angajat cu normă întreagă variază între 4.600 de lei și 5.000 de lei brut, potrivit lidl.ro. Și la acesta se adaugă tichete de masă, prime, bonusuri și sporuri.

Lidl

Ce beneficii primesc angajații Lidl

Pe lângă salariul atractiv, angajații companiei germane beneficiază și de: plan personalizat de onboarding, ceea ce înseamnă integrarea noilor angajați, un mentor dedicat. În plus, orele suplimentare sunt recompensate, un weekend pe lună este liber, iar de Paște și de Crăciun se dau două zile libere.

Citeste si Reacția unor americani care au intrat pentru prima dată într-un Lidl din Germania. Nu le-a venit să creadă: „Nu avem așa ceva acasă”

Potrivit prezentării de pe site-ul companiei, angajatorul investește constant în formarea și dezvoltarea tuturor membrilor echipei noastre, indiferent de poziție sau experiență. Astfel, orice angajat din magazine, depozite sau sediile administrative are posibilitatea de a-și dezvolta cariera, inclusiv prin promovarea pe poziții de management. Peste 50% dintre salariații cu funcție de conducere din echipa Lidl sunt femei.

Anual, echipa Lidl participă la peste 450.000 de ore de training.

Ce cuprinde fișa postului de personal de serviciu la Lidl

Responsabilitățile angajaților de la curățenie din Lidl sunt următoarele: asigurarea curățeniei atât în interiorul, cât și în exteriorul magazinului ”cu precădere în grupurile sanitare și parcare, dar și pe sala de vânzare”; strângerea ambalajelor de carton și a foliilor aflate pe sala de vânzare și asigurarea nivelului optim al consumabilelor; curățenia și igienizarea aparatului de reciclare (RVM) și a incintei în care acesta este plasat, precum și a spațiilor de colectare selectivă.

Citeste si Vizitele la supermarket au ajuns o dramă pentru români! Cât a ajuns să coste o sticlă de Cola sau de Fanta după scumpirile de la 1 ianuarie 2024

Tags:
Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult