- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

DIGI RCS RDS ia fața Netflixului cu o opțiune similară care costă doar 3 lei

30 Jan, 15:29 • Stefan Simion
Netflix a câștigat mult teren în pandemie, atunci când mobilitatea era limitată, timpul liber era mai mult, iar modalitățile de recreere se reduseseră drastic. Însă, din dorința de a-și crește încasările și numărul de abonați, platforma a venit cu tot felul de schimbări în ultima perioadă, care nu au fost chiar pe placul abonaților. Așa că, încet-încet, aceștia s-au reorientat către ceva mai accesibil.
DIGI RCS RDS ia fața Netflixului cu o opțiune similară care costă doar 3 lei

Netflix a ajuns să aibă concurență serioasă, cu atât mai mult cu cât unele producții sunt promovate intens, ceea ce a atras nemulțumirea abonaților.

Netflix, detronat de canalul Film Now de la DIGI RCS RDS

Principalul concurent al platformei Netflix este acum canalul Film Now, care se află în grila de programe al DIGI RCS RDS. Costă doar 3 lei pe lună și poate fi urmărit și online, accesând Digi Online, dacă aveți abonament la cablu la acest furnizor de servicii de cablu și internet.

Doar în luna ianuarie au fost difuzate filme extrem de apreciate de public, precum Matrix Resurections, House of Gucci sau The Secrets of Dumbledore. Inițial, canalul Film Now a fost oferit gratis în grila DIGI RCS RDS. Ulterior, motivând că nu vrea să introducă spoturi publicitare în timpul filmelor, DIGI a tarifat canalul Film Now.

Citeste si Adio Netflix pe aceste televizoare! Ce trebuie să știi dacă vrei să te mai bucuri de platforma de streaming

Cel mai ieftin abonament la Netflix costă 5 euro pe lună, dar principala nemulțumire a abonaților este aceea că nu pot privi simultan pe două dispozitive filme sau seriale. Dacă vor acest lucru, atunci trebuie să plătească 10 euro. La HBO MAX nu există această problemă și este și mult mai ieftin. Cu toate acestea, platforma de streaming continuă să domine piața de streaming și în acest început de an, scrie news18.ro

Oferte tentante la DIGI RCS RDS

Pe lângă Film Now oferit la un preț modic, DIGI RCS RDS are și alte oferte tentante. Și acestea sunt mult mai ieftine comparativ cu Netflix. De pildă, pasionații de filme și seriale pot alege extraopțiunea MAXPAK pentru doar 15 lei pe lună. Iar dacă sunteți pe fază și prindeți o campanie promoțională, suma scade considerabil.

MAXPACK cuprinde pe lângă cele 5 canale de filme care pot fi văzute la TV, HBO 1, 2 și 3 și Cinemax 1 și 2 și platforma HBO Max, cu filme și seriale de top precum True Detective, Friends, Big Bang Theory sau Barbie, Aquaman sau seria Hunger Games.

Citeste si Cei 3 băieţi răi din afaceri. Cum s-au îmbogăţit milionarii controversaţi, documentare de cinci stele pe Netflix

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult